In het begin van 2012 introduceerde wij op de Horecava, de Reneka Life traditionele espressomachine. De techniek van deze machine is een ware revolutie op het gebied van traditionele koffiebereiding. Sinds 1961 heeft er weinig innovatie plaatsgevonden met betrekking tot de verwarmde drukgroep E61. Met de komst van de Reneka Life kwam ook de nieuwe techniek Aroma Perfect, dit is een driepunts bajonetsluiting voor de filterdrager. Heel ergonomisch en een constante kwaliteit zonder extractie verschillen.

Nu is het tijd voor de “next step” en wel Latte Art autosteam. Op de Reneka Life was al een autosteam aanwezig maar nu is deze ook voorzien van een regelbare luchttoevoer en 4 programmeerbare standen. De kwaliteit van het melkschuim is fenomenaal en maakt een extern (duur) melkschuim apparaat overbodig. Traditionele bereiding, maximale beleving, top kwaliteit en dat allemaal voor een relatief lage investering. Wilt u meer informatie, een demonstratie? Neem dan contact met ons op.